Tweedehands Toyota

Er zijn 12.678 Toyota occasions gevonden die voldoen aan uw zoekopdracht

Er zijn helaas geen occasions gevonden die voldoen aan uw zoekopdacht

Toyota occasions

Na de tweede wereld oorlog in Japan is Toyota snel herrezen. Het is een van de grootste automerken ter wereld met een marktaandeel van meer dan veertig procent. Toyota heeft in de jaren vijftig snel haar vleugels gespreid en de wereld weten te veroveren. De eerste Crown modellen gingen naar Amerika en ook de Corolla. Een model van Toyota welke er nog steeds is. Toyota kon al snel volop concurreren met de lokale producenten van auto's. In 1963 kwam Toyota ook in Denemarken en groeide het merk steeds verder. In het jaar 2000 is zelfs de tien miljoenste Toyota afgeleverd. En in het jaar 2006 verkocht het merk meer dan een miljoen auto's per jaar. Het is ongekend hoe succesvol dit automerk is.

Groei, groei, groei!
Jaar op jaar heeft Toyota meer en meer auto's weten te verkopen in Europa. Haar sterke marketing en ook uitstekende klantenservice waren de peilers hiervoor. Een ijzersterke reputatie werd al snel behaald. En Toyota weet maar niet van ophouden. De auto's zijn goed, sterk en uitstekend geprijsd. Een combinatie waar iedereen wel oren naar heeft.

Doordat er zoveel Toyota's zijn verkocht in de hele wereld zijn er ook volop tweedehands auto's te verkrijgen. Mooie jong gebruikte auto's, maar ook de wat oudere modellen. Het is ongekend om te zien wat er allemaal aan moois op sites als de onze te vinden is aan tweedehands Toyota's. Ontdek het zelf nog en neem een kijkje op de juiste pagina van Autosweb.