Tweedehands Subaru

Er zijn 497 Subaru occasions gevonden die voldoen aan uw zoekopdracht

Er zijn helaas geen occasions gevonden die voldoen aan uw zoekopdacht

Subaru occasions

Subaru is een waar wereldmerk. Subari is er al meer dan vijftig jaar, waarvan dertig jaar ook in Nederland. Het is een merk dat onder een grotere groep valt welke ook vliegtuigen, treinen en andere voertuigen maakt. Het is een sterk merk met snelle auto's. En de autotak is natuurlijk de meest bekende tak van de hele groep.

De laatste paar jaren haalt Subaru talloze onderscheidingen binnen. Dit begon al met de drie Wereldkampioenschappen op een rij op het gebied van Rally. Dit benadrukt nog maar eens te meer het sportieve en dynamische beeld wat ze hebben gekregen. Echter ze hebben ook mooie vier wiel aangedreven auto's als de Forester en de Outback.
Naast de Wereldkampioenschappen is Subaru ook bekend om haar hoge klantentevredenheid. Vele onderzoeken tonen aan dat ze hier in voorop lopen!

Subaru beschikt over een grote kennis met betrekking tot vierwielaandrijving en kreeg daardoor ook veel verzoeken tot samenwerking in Azië, de Verenigde Staten en ook vanuit Europa. Ze zijn daarop gaan samenwerken met General Motors uit de Verenigde Staten in 1999. De samenwerking duurde tot 2005 en was vruchtbaar voor beide partijen. Echter vanaf 2005 zijn ze gaan samenwerken met Toyota. Opnieuw met als doel om er samen beter uit te komen!

Een Subaru auto kopen? Dat doe je op Autosweb!