Tweedehands Seat

Er zijn 6.215 Seat occasions gevonden die voldoen aan uw zoekopdracht

Er zijn helaas geen occasions gevonden die voldoen aan uw zoekopdacht

Seat occasions


Seat is onderdeel van de Volkswagen groep. Het is daarom ook niet vreemd dat u soms meerdere merken aantreft in een garage. De Volkswagen groep bestaat namelijk uit de merken Volkswagen, Audi, Škoda, Bentley, Bugatti, Lamborghini en Porsche.

In het jaar 1953 rolde de eerste Seat 1400 uit de fabriek. Het was een auto met een topsnelheid van 120 kilometers per uur en een auto waar er meer dan honderdduizend van zijn gemaakt. Later werden de modellen Seat Ibiza en Leon gemaakt waarmee Seat doorbrak in Nederland. Mooie modellen met een zeer sportief karakter.

De Seat Ibiza heeft een ruime afmeting en is voorzien van volop comfort. Ook de Porsche motoren spraken natuurlijk veel mensen aan. Er zijn over de hele wereld meer dan 2,5 miljoen Seat Ibiza's verkocht. En dat is natuurlijk een hele prestaties. En dan hebben we het nog niet eens over de keren dat de auto's zijn doorverkocht. Nog steeds zie je volop gebruikte Seat Ibiza's te koop staan welke in een uitstekende staat zijn. Ook op onze website Autosweb.nl staan er nog vele te koop.