Tweedehands Saab

Er zijn 690 Saab occasions gevonden die voldoen aan uw zoekopdracht

Er zijn helaas geen occasions gevonden die voldoen aan uw zoekopdacht

Saab occasions

Saab heeft een rijke geschiedenis en staat natuurlijk bekend om haar veilige auto's. Saab heeft als basis het bouwen van straaljagers. En dat is ook in de auto's terug te vinden. Kijk maar naar het dashboard, dat totaal is afgestemd op de bestuurder. Ook de nightpanel functie was als eerste in een Saab te vinden waardoor je veel fijner kon rijden. Saab is een automerk wat gekoppeld wordt aan exclusiviteit, veiligheid en ook gebruiksgemak.

Saab is Saab helaas niet meer. Saab was al overgenomen door General Motors en later door Spyker. Het Saab merk werd hierdoor een stukje Nederland. En Saab heeft toen nog enkele uitstekende modellen op de markt gebracht. De nieuwe 9-3 en 9-5 waren voortreffelijk. En de Saab 9-4 welke alleen in Amerika op de markt kwam was subliem. Helaas kon Spyker Saab niet redden en ging het bedrijf in 2011 failliet.

Gelukkig is er een doorstart gemaakt en wordt de Saab 9-3 nu weer geproduceerd in Trollhattan (Zweden). Saab gaat zich meer richten op de markt voor elektrische auto's. Een zeer sterke groeimarkt in vooral China!

Aangezien de onderdelen voor Saab nog normaal worden geproduceerd hoeft u niet bang te zijn dat de auto niet meer te repareren is. Daarom worden er ook nog volop Saab's gekocht en verkocht. Dat is wel te zien aan het ruime aanbod van Saab auto's op onze website Autosweb.nl.