Tweedehands Opel

Er zijn 15.273 Opel occasions gevonden die voldoen aan uw zoekopdracht

Er zijn helaas geen occasions gevonden die voldoen aan uw zoekopdacht

Opel occasions

Wie kent het automerk Opel nu niet? Het is een Duitse autofabrikant die volop auto's op de markt heeft gebracht voor Jan Modaal. En dat is waarschijnlijk ook waarom ze zo geliefd zijn. Met de modellen als de Opel Kadett hebben ze vele harten veroverd in Nederland. En nu zijn er ook de modellen als de Opel Astra, Vectra en de nieuwe versie van de Opel Corsa. De auto's zien er gelikt uit en ze zijn verrassend betaalbaar. En dat is altijd de kracht geweest van Opel. Ze zijn niet voor niets een van de grootste Duitse autofabrikanten met bijna veertigduizend mensen in dienst.

Er zijn volop sportieve modellen te vinden in het aanbod van Opel. Vroeger was er de Opel Manta en later ook de Opel Tigra. Modellen welke helemaal werden omgebouwd tot kleine racewagens. En wat dacht je van de Opel Calibra? Volop tuning bedrijven hebben vele modellen aangepast en verbeterd. Het is volop genieten met de Opel modellen!

Lekker toeren met de Opel? Natuurlijk kan dat. En zeker als je beschikt over een cabrio uitvoering van de Opel Astra of Opel Kadett. Het is volop genieten. Op onze site Autosweb.nl tref je regelmatig uitstekend geprijsde Opels aan! En als je geluk hebt zit er ook nog een cabriolet uitvoering bij.